Litt over en måned etter oppstart, er tilbakemeldingene utelukkende positive – og konklusjonen entydig: Haslumskolen er kommet for å bli.

Antall lagstreninger i Haslum IL er dratt ned, nå er det et mye større fokus på å utvikle de individuelle ferdighetene fra tidligere alder i hele Haslum Håndball. Haslumskolen er også i ØHIL Håndball og har skaffet seg fotfeste i Vestre Bærum LIL og Snarøya Håndball, alle samarbeidsklubber av Haslum Håndballklubb.

– Det har vært stor aktivitet og svært hektisk fra starten. Allerede har vi, i samarbeid med partner Haslumskolen, Gnist Trening og Helse, gjennomført skadeforebyggende kurs for trenere i alle samarbeidsklubbene våre.

20 ØKTER – SIKTER HØYERE

– Vi har totalt 20 økter i uken på Haslumskolen – dette inkluderer også fysisk trening. På sikt er målet å øke dette antallet, samtidig som vi opprettholder den gode kvaliteten i trenerstaben vår, sier daglig leder i Haslum Håndball, Tom-Eirik Skarpsno. Han er også sjefen for Haslumskolen.

I trenerstaben finnes kjente navn som eksempelvis Skarpsno selv, Sten Stockfleth, Markus Rossavik og Ole Andreas Sverre.

Les også: Lanserer Haslumskolen Tom-Eirik Skarpsno i front

HOVEDTRENEREN BIDRAR

Haslum-trener Sten Stockfleth ble foran sesongen 2020/21 fulltidsansatt i klubben, fra en tidligere 80%-stilling. I stillingsinstruksen står det at han skal være ansvarlig for G06-årgangen på Haslumskolen, og det har gitt mersmak.

– Haslumskolen er noe vi må ta godt vare på og videreutvikle i årene fremover. Jeg merker godt at utøverne kanskje er litt ekstra motiverte foran disse øktene, og jeg merker også at de har tatt store steg på den måneden vi har holdt på. Det er morsomt og det er også givende for meg personlig, sier Stockfleth.

Skarpsno skryter også av det fysiske opplegget på Haslumskolen.

– Christian (Ekelund Solberg, red.anm.) har fått veldig gode skussmål og er veldig dedikert i arbeidet sitt. Vi trenger at noen går foran og det er svært gledelig med mange positive tilbakemeldinger, avrunder Skarpsno.